Det är även viktigt att vår hy är ordentligt återfuktad så att vi enkelt kan applicera ögonskugga, foundation och rouge. Och hur gör vi detta. Ett enkelt sätt att återfukta och förbereda huden, för att sminket ska hålla längre, är att använda kamomill, dejt vintertid.

Bäst av allt är att du får dessa fördelar genom att bara äta en skiva papaya om dagen. I följande artikel vill vi dela med oss av fördelarna i detalj. Erbjuder viktiga vitaminer och mineraler Papaya är en stor källa till vitaminer med antioxidativa egenskaper, dejt vintertid, såsom vitamin A, C och E.

Dejt vintertid

Här är några av fördelarna: Gurka ger dig vätska och rensar kroppen Persilja är också en ört som är bra för njurhälsan Drycken främjar avgiftning, tar bort gifter, är dejt vintertid och motverkar även njursten. Tänk dock på att persilja inte är bra om du är gravid. Ingredienser: 1 matsked persilja 1 gurka Juice från en citron 2 dl vatten Tillredning: Tvätta persiljan ordentligt. Lägg sedan åt sidan och tvätta gurkan.

Lägg den sedan i en kastrull med vattnet. Koka upp vattnet och låt sjuda i 15 minuter på låg värme innan du tillsätter citronsaften. Stäng av värmen, låt svalna och servera med honung för att söta. Drick en dejt vintertid om dagen på tom mage och upprepa denna process tre gånger om dagen om du vill.

Dejt vintertid

Lägg till salt och peppar och tillaga i 30 minuter eller tills ingredienserna blir mjuka. Stäng av värmen och ät innan det svalnar. Värm upp varje måltid innan du äter. Sparrissoppa Sparris är mycket godare än du kanske tror och kan ätas när som helst på året.

Spenat- och banansmoothie Den här smoothien ger din kropp all energi och alla vitaminer den behöver för att påbörja dagen. Den är utmärkt för att förbättra din atletiska prestationsförmåga, dejt vintertid, bekämpa ångest och gå ner i vikt. Ingredienser 1 banan 25 cl spenat 12 cl lättyoghurt 8 cl krossat spannmål 1 matsked honung Tillredning Kombinera allt i mixern och blanda tills smoothien är jämn. Precis som med receptet ovan kan den användas som en ersättare till frukosten. Bär- och banansmoothie Den här jättesmarriga smoothien ger näring åt kroppen med viktiga antioxidanter och andra viktiga näringsämnen för att gynna din hälsa och hjälpa dig att gå ner dejt vintertid vikt.

Dejt vintertid